Något som blivit otroligt populärt de senaste åren är spelsajter och bettingsidor som inte kräver något konto eller registrering. På svenska sidor använder du ofta BankID för att legitimera dig själv, för att sätta in pengar och ta ut vinster. Detta gör betting otroligt enkelt och smidigt. 

Hur fungerar det? 

Idag finns det många olika bettingsidor där spelare kan betta utan att skapa något konto, så kallade casino utan registrering. Trots det finns det en del spelbolag där det fortfarande krävs inloggning på ett konto för att kunna spela och betta. Allt fler spelare föredrar och går över allt mer till bettingsidor som inte kräver någon kontoregistrering. Därmed är det allt fler bettingsidor som går över till det systemet. Många spelbolag skapar denna funktion med syftet att göra det väldigt enkelt att spela och betta. Den största fördelen med att välja en kontofri bettingssida är att du slipper en lång registreringsprocess och kan istället börja spela inom bara några minuter! De steg du behöver ta för att börja betta är vanligtvis följande: 

  1. Välj en bettingsida som möjliggör för spelande utan någon kontoregistrering.
  2. Välj din bank, skriv in dina uppgifter, bekräfta din insättning medBankID.
  3. Börja betta!

Vad krävs för att betta utan kontoregistrering? 

Det enda som krävs för att du ska kunna spela eller betta på en spelsajt utan någon registrering är att du kan identifiera din identitet och din betalning. Det innebär att de allra flesta kan börja spela i princip omgående. Du kan ofta antingen använda dig av bankdosa eller BankID för att verifiera dig själv och din insättning. Eftersom BankID är otroligt vanligt förekommande i Sverige och ett fullkomligt säkert betalningsalternativ är det både säkert och enkelt att använda. Faktum är att BankID idag är det absolut största e-legimitationssystemet vi har i Sverige. Därmed är det något du verkligen bör införskaffa om du inte redan har det – vilket även möjliggör att enkelt kunna spela på bettingsidor utan registrering! Genom detta tillvägagångssätt behöver du alltså inte skapa något officiellt konto på bettingsidan men din identitet kan fortfarande hanteras och sparas via ditt BankID. Du blir på så sätt inte osynlig på plattformen, utan all din aktivitet är kopplad till ditt BankID och således kopplad till dig. 

Bonus hos spelbolag utan registrering 

Spelbolag och bettingsidor utan registrering har självfallet inte uteslutit att ge sina kunder några bonusar. Precis som hos andra spelbolag kan du hämta hem en bonus på samma sätt. Skillnaden är att du kan hämta hem din bonus utan att du behöver använda dig av ett konto. Förutsatt att du har ett BankID är processen enklare än den någonsin varit. Faktum är att du snabbare och enklare kan få tillgång till bonusar och erbjudanden då det maximalt tar en minut att verifiera något via BankID.